2019-05-21 12:07:44• hírek • Bede Emőke

Mattrészeg sofőr okozott balesetet Apa és Józsefháza között

Május 20-án, nem sokkal 16 óra után arról értesítették a rendőrséget, hogy közlekedési baleset történt Apa és Józsefháza között – tájékoztatta szerkesztőségünket a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

A helyszíni vizsgálatok során megállapították, hogy a 36 éves, nagytarnai férfi nem tartott megfelelő követési távolságot, majd egy adott pillanatban belehajtott az előtte haladó autóba, melyet egy 57 éves, máramarosi férfi vezetett. Az ütközés miatt mindkét autóban anyagi károk keletkeztek, a vétlen sofőr pedig könnyebb sérüléseket szerzett.


A rendőrök mindkét sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá. A máramarosi férfi esetében ennek eredménye negatív lett, viszont a nagytarnai autósról kiderült, igencsak felöntött a garatra. Leheletében nem kevesebb mint 1,74 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a szonda. A rendőrség bűnügyi eljárást indított az ügyben.


Autós és motoros karambolozott Nagykárolyban


Ugyanazon a napon Nagykárolyban is baleset történt. A rendőrségi tájékoztató szerint egy 66 éves, csomaközi férfi az Uzinei utcán haladt, majd szeretett volna balra kanyarodni. A manőver során azonban nem volt kellőképp körültekintő, és összeütközött egy szabályosan közlekedő motorossal. Ennek nyomán az 58 éves, helybeli férfi súlyosan megsérült. A rendőrök ebben az esetben is alkoholszondás vizsgálatot végeztek, viszont sem az autós, sem a motoros nem italozott indulás előtt. Az ügyben bűnügyi eljárás indult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: